27 Temmuz 2012 Cuma

MACARONLARIM


Öncelikle gecikmiş olsamda herkesin Ramazan-ı şerifi hayırlı mübarek olsun diyorum
Ben neler yapıyorum, yaz münasebeti ve ramazanı şerif dolayısı ile partiler ,kutlama hazırlıklarımda durgunluk var bu yönde bu aralar çalışma yapamıyorum bende bu boşluktan istifade edip yapmak denemek istediğim bazı tatlarla ve pasta kurabiye süslemeleri ile kendimi daha fazla geliştirmeye çalışıyorum bunlardan biride macaron yapmayı öğrenmekti öncelikle kendi çabalarımla öğrendiğim tarifleri denedim malesef iyi sonuç alamadım yapmayı çok istiyor ama artık cesaret edemiyordum taki  lezzetcafe yi tanıyana tanışana kadar ,nefis macaronlar yaptığını duyunca mutlaka bunu öğrenmeliyim dedim ve birgünlük eğitimin sonunda nefiss  macaronlarıma kavuştum. Canım arkadaşım çok teşekkür ederim verdiğin emek, eğitim ve dostluğundan ötürü...

İşte eğitim sonrası bir kutu macaronum oldu, sebebini bilmiyorum ama büyük bir istekle mor ve tonlarında macaronlarım olsun istedim :)






İ

6 yorum:

Melike - Habibe dedi ki...

selam Büşracım sayfamızı beğenmene sevindim ekledğin için ayrıca teşekkürler :) senin blogunda çok güzel bende takibe aldım umarım biryerlerde karşılaşırz zaten yakınmışız bizde İnegöldeyiz canım.Kendine iyi bak görüşmek üzere makaronlarda çok güzel bu arada afiyetler olmuştur inş :) _melike

Unknown dedi ki...

:):)Blogunu ziyarete geldim :)Beğendim ve takibe aldım :):)herkese güzel günler :)

mavii dedi ki...

slm büşracımmm açtım bekliyorum blogunu izleyici kısmı görünmüyor ama bekleyecegim tamamen açılmasını sayfanın:)
macaronların rengi tam olması gerektiği gibi kimbilir tadı nasıldır ya ısırmışsın birde:(
hiç yapmadımm yapamam da sanırım
o güzel elerine sağlık

Nurşen Aksoy dedi ki...

Merhaba Büşracım blogunu yeni buldum..onlar nasıl macaronlar öyle..süper olmuşlar..renklerine bayıldım..ellerine sağlık..blogunuda çok beğendim..çok hoş ve zarif..seni takibe aldım..bende beklerim..sevgiler..nurşen..nurlumutfakta.blogspot.com.

Adsız dedi ki...

Sevgili büşra blogunuzu yeni keşfettim gezerken içim açıldı hepsi birbirinden güzel ve ilgi alanıma giriyor keyifle takip edilicek duyrulur sevgiler.
http://nisanyagmurlari.blogspot.com/

Atike Momini Ziya dedi ki...

ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..HARİKA BİR GÜNDÜ :) FOTOĞRAFLARDA, MACARONLARDA SENİN GİBİ ÇOK GÜZELLER :) ÖPÜYORUM KOCAMAN... VE GÜZELLİKLERİN DEVAMINI EKLİYORUM...İÇTEN SEVGİLER..