Kakaolu pandispanya yapıyor ikiye ayırıyoruz çemberimizin dibine ilk katı yerleştiriyoruz mandalina suyu ile birkaç kaşık gezdirerek pandispanyamızı ıslatıyoruz beyaz çikolata ile ganaj hazırlıyoruz orta yoğunluktaki pastacı kremamıza ganajı ilave edip mikserle çırpıyoruz çemberin etrafına bıçakla keserek açtığımız mandalina dilimlerini yerleştiriyoruz ve hazırladığımız pasta kremasını 2-3 cm kalınlıkta döküyor ve diğer pandispanyayı kapatıyoruz artık üzerini süslemekte sizin zevkinize kalmış içinizden nasıl gelirse, ben kalan kremayı üzerine döküp biraz düzledim birazda bitter çikolata eritip incecik bir katman halinde üzerine sürdüm ve çekilmiş fındıkla tatlandırdım.. .
Mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder